Fixa läkarintyg i Stockholm

Ett läkarintyg går att få på många olika läkarmottagningar runt om i Stockholm. Många mottagningar kan anpassa intyget utifrån dina behov och skapa ett läkarintyg med de uppgifter du behöver för just specifika intyg.

Ett läkarintyg kan behövas av många olika anledningar. Kanske du ska göra en utlandstjänst av något slag och behöver ett läkarintyg för det? Eller så ska du adoptera och behöver ett läkarintyg av den anledningen. Det kan även behövas läkarintyg när du ska söka något slags visum till vissa länder eller när du ska ta något slags certifikat. Så kallat flygcertifikat kräver ett läkarintyg och det gör även dykcertifikat i vissa länder. För ett dykcertifikat så kan det till exempel krävas lungröntgen. En annan anledning för att du behöver ett läkarintyg kan vara av försäkringsskäl. Ditt försäkringsbolag kanske kräver ett läkarintyg av någon anledning.

Olika typer av körkort kräver olika typer av intyg

Men det allra vanligaste området som personer behöver läkarintyg till är nog ändå körkort. När du ska ta körkort behöver du alltid ett synintyg och ibland ett läkarintyg. Runt om i Stockholm finns många olika mottagningar där du kan fixa läkarintyg. För tung lastbil eller buss krävs ett läkarintyg med högre behörighet. I Stockholm finns många läkarmottagningar som kan hjälpa dig att få ett läkarintyg för detta. Om du vill ansöka om taxilegitimation så behöver du ett läkarintyg för körkort.

Oavsett vilken läkarintyg du behöver så kan din mottagning hjälpa dig med det. Priset för ett läkarintyg är svårt att säga eftersom det beror på vilket intyg du behöver och hur mycket tid det tar att sammanställa alla de uppgifter som behövs för just ditt läkarintyg, men ett läkarintyg för högre behörighet brukar landa på runt tusenlappen. Om du har någon kronisk sjukdom som till exempel epilepsi så kan det i vissa fall behövas ett läkarintyg från den läkare som behandlar din sjukdom. Oavsett vilket typ av läkarintyg du behöver och oavsett vad du ska använda det till så kan du vända dig till en mottagning i Stockholm för att få ditt läkarintyg.